EN
BG

Penthouse, Sofia

dnewna00045
dnewna00043
dnewna00044
dnewna00053
dnewna00042
dnewna0005
dnewna00051
dnewna00049
dnewna00046
dnewna00048

Project info:

This is an ongoing project for partial renovation and interior of the penthouse of a young family.

Here we replace the existing staircase with a new individual development and closing and glazing for better heating. It turns into a kind of accent in the interior. There are ceilings with concealed lighting, replacement of electrical installations, new flooring and custom made furniture.

One of the walls near the soft seating is framed and decorated with integrated RGB down lights and lining of artificial stone.

The ceilings in the corridors and the halls are suspended. There are cabinets made by individual project. Highlights are the walls with decorative plaster.

The colors are soft earth tones. Predominant is the color of walnut. It is used on the furniture and podium of the staircase. For parquet is used bright oak.

  • Simple design.
  • Colored glass with light-colored doors of furniture.
  • Walnut used in furniture and platform of the staircase.
  • Individual design of the staircase with cantilevered stairs.
  • Separating floors with a glass partition in detail in front of the staircase.
  • Development of different color options.
  • Implementation of existing furniture and decorations.
  • Development of executive project.

Preliminary versions

var5_00014
var5_00015
var5_00016
dnewna0004
dnewna00041
var5_00013
var5_00017
var5_0001
var5_00012
  • Client: private
  • Project: conceptual, preliminary design, detailed
  • Date: 2015